COLANTARE PROFESIONALA AUTOUTILITARE

Colarea autovehiculelor este probabil cel mai eficient si rapid mod de a transmite mesaje

Materialele folosite de catre echipa B360 sunt special create pentru aplicari de inalta calitate si rezistenta crescuta in timp. Echipele de grafica si montaj va vor furniza si asista in realizarea unui design si montaj corect si de impact la un inalt standard.

Inscriptionarea se poate realiza atat la punctul nostru de lucru, cat si la sediul beneficiarului.

Mai jos cateva beneficii pentru
colantarea integrala sau partiala
a autoutilitarelor

Suprafata mare de expunere a reclamelor.

Expunerea reclamelor in fata unui public numeros si divers, dat fiind faptul ca autoutiltarele din parcurile auto ale companiilor sunt mereu in miscare.

Protectie sporita impotriva zgaraieturilor vopselei autovehiculelor si impotriva intemperiilor vremii (ploi, praf, inghet/dezghet).

Colantarea parcului auto ofera o unitate brand-ului companiei si o expunere catre o paleta mai variata de cosumatori, intarind imaginea promovata in fata comsunamtorului.

Colantul aplicat pe autoutilitarele din parcul auto a unei companii poate avea o viata lunga de utilizare, nefiind necesara inlocuirea colantelor decat in cazul deteriorarii caroseriei sau a pieselor ei componente. Durata medie de viata a unei colari si a foliilor utilizate este de 5 ani.

CUM POTI OBTINE O OFERTA DE PRET?

4 pasi simpli de urmat
pentru colantarea unei autoutilitare:

Indiferent de tipul de autovehicul (motocicleta, autoturism, autocar, autobus, autoutilitara, camion, TIR) va oferim consultanta si suport in vederea alegerii celor mai bune forme de prezentare, a alegerii materialelor si solutiilor de materializare a ideilor dumneavoastra de colantare a autovehiculelor.

1

Colectarea
informatiilor

Trimiterea urmatoarelor informatii pe e-mail: marca autoturismului, tipul autoturismului, culoarea autoturismului, logo-ul firmei si alte informatii ce le doriti aplicate pe autoturism.
2

Simulare
grafica

Departamentul de creatie va realiza simulari grafice pentru inscriptionare, vom parcurge impreuna toate etapele de la concept pana la varianta finala agreata de dumneavoastra.
3

Oferta de
pret

Dupa stabilirea unei variante finale de grafica se va face oferta detaliata de pret pentru inscriptionare.
4

Programare
colantare auto

Daca sunteti de acord cu macheta si oferta noastra de pret, se face o programare pentru colantarea autovehiculului. Colantarea se poate realiza atat la punctul nostru de lucru, cat si la sediul beneficiarului.

Detalii de contact

Vă rugăm să includeți numele, numărul de telefon și adresa de email astfel încât să putem lua legătura cu dvs. cât mai curând posibil.


Informatii

Feel free to ask a question or simply leave a comment.


Informatii grafica inscriptionare

Feel free to ask a question or simply leave a comment.