PROFESSIONAL ARCHITECTURE PRACTICES

Colarea avioanelor este des folosita pentru a promova sponsorii sau pentru a raspunde solicitarilor organizatorilor competitiei.

Materialele folosite de catre echipa B360 pentru colarea aparatelor de zbor pe termen scurt sau lung sunt concepute cu perforatii, acest fapt permite jeturilor de aer ce se elimina prin carcasa avionului sa treaca prin folie, fara a crea bule de aer si favoriza ruperea foliei.

Colantarea partiala sau integrala a avioanelor fac permisa personalizarea lor pentru diverse scopuri

Promovarea unui brand, unor produse, unor campanii.

Aplicarea logo-urilor brand-ului personal sau a grupului de avioane din care face parte.

Aplicarea unui design specific unor concepte de spectacole sau a unor numere de acrobatie stabilite.

Aplicarea unor folii/stickere de atentionare, de informare, de avertizare necesare a fi aplicate in mod obligatoriu pe anumite parti ale caroseriei avioanelor sau interioarelor lor.

CUM POTI OBTINE O OFERTA DE PRET?

4 pasi simpli de urmat
pentru
colantarea unui avion

Indiferent de tipul de autovehicul (motocicleta, autoturism, autocar, autobus, autoutilitara, camion, TIR) va oferim consultanta si suport in vederea alegerii celor mai bune forme de prezentare, a alegerii materialelor si solutiilor de materializare a ideilor dumneavoastra de colantare a autovehiculelor.

1

Colectarea
informatiilor

Trimiterea urmatoarelor informatii pe e-mail: marca autoturismului, tipul autoturismului, culoarea autoturismului, logo-ul firmei si alte informatii ce le doriti aplicate pe autoturism.
2

Simulare
grafica

Departamentul de creatie va realiza simulari grafice pentru inscriptionare, vom parcurge impreuna toate etapele de la concept pana la varianta finala agreata de dumneavoastra.
3

Oferta de
pret

Dupa stabilirea unei variante finale de grafica se va face oferta detaliata de pret pentru inscriptionare.
4

Programare
colantare auto

Daca sunteti de acord cu macheta si oferta noastra de pret, se face o programare pentru colantarea autovehiculului. Colantarea se poate realiza atat la punctul nostru de lucru, cat si la sediul beneficiarului.

Detalii de contact

Vă rugăm să includeți numele, numărul de telefon și adresa de email astfel încât să putem lua legătura cu dvs. cât mai curând posibil.


Informatii

Feel free to ask a question or simply leave a comment.


Informatii grafica inscriptionare

Feel free to ask a question or simply leave a comment.