COLANTARI PROFESIONALE AUTOCARE

Autocarele reprezinta un instrument important pentru multe dintre afacerile din Romania

Aici ne referim la afaceri ce au ca domeniu principal transportul de persoane. Companiile ce activeaza in acest domeniu ce tine de trasportul persoanelor pot folosi caroseria autocarelor din flota lor auto pentru aplicarea unor reclame prin care isi pot promova atat compania proprie cat si promovarea altor companii sau produse prin semnarea unor parteneriate.

Cateva avantaje pentru colantarea integrala
sau partiala a Autocarelor

Personalizarea Autocarelor conform brand-ului companiei sau promovarea unor produse/companii/mesaje.

Protectie ridicata pentru caroseria autocarului impotriva zgaraieturilor sau a altor intemperii.

Folosirea unei suprafete mari de expunere pentru reclama, se poate folosi chiar si suprafata vitrata fara a impiedica vizibilitatea spre exterior.

Promovarea brand-ului companiei cu costuri minime, cu o durata de viata ridicata (pana la 7 ani).

Folosirea suprafetei caroseriei pentru promovarea altor companii/produse sau mesaje cu caracter informativ ce pot reprezenta un venit suplimentar pentru companie fara a afecta in nici un fel caroseria autocarelor.

CUM POTI OBTINE O OFERTA DE PRET?

4 pasi simpli de urmat
pentru
colantarea unui autocar

Indiferent de tipul de autovehicul (motocicleta, autoturism, autocar, autobus, autoutilitara, camion, TIR) va oferim consultanta si suport in vederea alegerii celor mai bune forme de prezentare, a alegerii materialelor si solutiilor de materializare a ideilor dumneavoastra de colantare a autovehiculelor.

1

Colectarea
informatiilor

Trimiterea urmatoarelor informatii pe e-mail: marca autoturismului, tipul autoturismului, culoarea autoturismului, logo-ul firmei si alte informatii ce le doriti aplicate pe autoturism.
2

Simulare
grafica

Departamentul de creatie va realiza simulari grafice pentru inscriptionare, vom parcurge impreuna toate etapele de la concept pana la varianta finala agreata de dumneavoastra.
3

Oferta de
pret

Dupa stabilirea unei variante finale de grafica se va face oferta detaliata de pret pentru inscriptionare.
4

Programare
colantare auto

Daca sunteti de acord cu macheta si oferta noastra de pret, se face o programare pentru colantarea autovehiculului. Colantarea se poate realiza atat la punctul nostru de lucru, cat si la sediul beneficiarului.

Detalii de contact

Vă rugăm să includeți numele, numărul de telefon și adresa de email astfel încât să putem lua legătura cu dvs. cât mai curând posibil.


Informatii

Feel free to ask a question or simply leave a comment.


Informatii grafica inscriptionare

Feel free to ask a question or simply leave a comment.